Parada istericii: care dintre semnele zodiacului iubește intrigile și dramele

Semnul zodiacal ne influențează nu doar destinul, ci și caracterul nostru.

Printre reprezentanții cercului zodiacal se numără și cei care sunt mai predispuși la răzbunare, scandaluri și isterie decât alții. Cu astfel de oameni trebuie să fim extrem de atenți.

Pe lângă virtuți, fiecare reprezentant al cercului zodiacal are propriile sale slăbiciuni. Astăzi vă vom prezenta informații despre cele mai scandaloase semne ale zodiacului. Desigur trăsăturile negative sunt prezente într-o anumită măsură în fiecare constelație, deoarece în astrologie nu există semne foarte rele sau foarte bune.

Locul 12: Vărsător.

Vărsătorii sunt parcă de pe altă planetă, nu se pot adapta deloc la viața pământească. Dacă le veți asculta poveștile, ați putea crede că tocmai au căzut din ceruri. Toată lumea știe că acestor nativi nu le place deloc să muncească, să-și îndeplinească promisiunile și să ia decizii importante. Nu vă puteți baza pe ei deoarece nu se țin deloc de cuvânt. Ei preferă să pălăvrăgească, să se distreze și să evite subiectele serioase. Nu iubesc însă intrigile și isteria.

Locul 11: Balanța.

Balanțele nu au instinctul de auto-conservare. Le este extrem de incomod să ofenseze o persoană sau să-și apere interesele. În viață sunt adesea manipulați, pentru că nu iubesc deloc intrigile. În loc de a acționa în mod impulsiv, ei preferă armonia, deci nu are sens să vă așteptați la un scandal grandios de la ei. Le place să o facă pe diplimații și pe pacifiștii, dar cu gândul sunt gata să-i distrugă pe toți.

Locul 10: Gemeni.

Gemenii sunt niște copii mari care sunt împotriva maturizării și luării acestei lumi în serios. Ei rămân copii pentru totdeauna. Sunt niște palavragii și vă pot da doar sfaturi rele, sunt gata să-și petreacă timpul doar bârfind. Nici nu-i deranjează că nu-i ascultă nimeni, pentru ei este important procesul unui schimb de informați. Nu le place să se streseze, de aceea isteria nu este pentru ei. Gemenii au nevoie de un singur lucru: să aibă mereu atmosferă de sărbătoare.

Locul 9: Leu.

Leii sunt foarte scandaloși, dar își arată ghearele doar atunci când sunt râniți. Ei au o stimă de sine exagerată, iar apucăturile lor regale îi pot înnebuni pe cei din anturajul lor. Dar totodată Leii sunt iubiți și respectați, de aceea ei nu fac scandal mai mult de o dată pe an. În cazul în care reprezentanții acestei constelații vor fi în permanență adorați și lăudați, ei se vor simți în al nouălea cer, dragostea și armonia îi vor însoți mereu.

Locul 8: Taur.

Taurul este pedant și cam plictisitor. Iubesc foarte mult banii, de aceea cauza conflictelor este deseori anume dorința rudelor de a-și băga mâna în bugetul familiei lor. Reprezentanții constelației Taurului sunt niște martiri adevărați, care sunt gata să facă tot ce este posibil pentru binele familiei. La mânie Taurul este înspăimântător, de aceea încercați mai bine să nu-l scoateți din sărite. Ei pot deveni despoți adevărați și pot distruge viețile celor apropiați, dar numai în cazurile extreme.

Locul 7: Săgetător.

Optimismul Săgetătorilor este foarte straniu. Toată viața se bucură și se distrează fără nici un motiv special, deranjându-i pe cei din jur. În mintea lor sălășluiesc o mulțime de idei absurde pe care ei încearcă să le realizeze. Nativii acestei zodii chiar reușesc uneori să vă obosească. Ei vă pot crea atâtea probleme, încât veți începe a vă ruga ca Dumnezeu să-l liniștească și să vă lase în pace. Dar, din fericire, ei nu iubesc intrigile și nu fac isterie. Le place doar să se distreze, să vorbească și să se bucure de viață.

Locul 6: Berbec.

Berbecul este agresiv, dar primitiv. Ei vor cere, vor striga și vor insista, iar apoi vor căuta alte arme ca să obțină ceea ce-și doresc. Berbecul este foarte răzbunător și crud față de cei care l-au dezamăgit. Sunt cam iresponsabili și gata să-și dedice viața unor în scopuri și distracții inutile. Tuturor celor care nu vor fi de acord cu acest lucru, Berbecul le va aranja o „viață ca în paradis”: ei vor încerca să argumenteze, să reproșeze și să lupte, deoarece nimeni nu are dreptul să-i spune unui Berbec cum să-și trăiască viața. În rest reprezentanții acestui semn zodiacal sunt inofensivi, le place să mintă, să se laude și să glumească.

Locul 5: Scorpion

Scorpionii îi tratează pe toți în mod egal: sunt reci și nemiloși. Dacă doriți să aveți dușmani, căutați un Scorpion. Reprezentanții acestei constelații pot să vă facă unele chestii murdare doar pentru a-și spori stima de sine. Pentru a-și atinge scopul Scorpionii sunt gata să sacrifice totul, chiar și pe cei dragi. Aceste persoane scandaloase sunt extrem de arogante, dar pot fi și extrem de bune, dacă au nevoie de ceva de la Dumneavoastră. Scorpionii iubesc să jignească și să privească cum suferă persoanele date. Uneori, din același motiv, pot chiar să-și facă singuri rău.

Locul 4: Pești.

Peștii sunt niște manipulatori și iubesc să mintă. De multe ori se încurcă în minciunile lor, dar încearcă mereu s-o facă pe oneștii. Le place foarte mult să dramatizeze, să facă isterie, să bârfească și să urzească intrigi, dar reușesc să se spele imediat pe mâini și să pară onești și curați. Nu trebuie să aveți încredere în ei, să le destăinuiți anumite secrete, cu siguranță vă vor trăda cu prima ocazie. Peștii sunt foarte curioși și iubesc secretele altor persoane. În timpul discuțiilor vor interveni, cu siguranță, ca să-și demonstreze erudiția lor și pentru a le oferi oamenilor neexperimentați câteva sfaturi bune. Ei nu fac parte din primii trei lideri doar pentru că sunt foarte fricoși și se retrag mereu în momentele decisive.

Locul 3: Rac.

Racul este un ratat și un retrogradat, care aproape mereu își demonstrează nemulțumirea împotriva întregii omeniri. În loc de cochilie acești nativi poartă mereu încărcătura nemulțumirilor acumulate. Ei provoacă toate conflictele și primesc plăcere de la acest lucru. Sunt lași, dar pot da primii lovitura. Nativii acestei zodii se pot preface că sunt fericiți și puternici, dar, de fapt, sunt niște ființe slabe și vulnerabile, care au nevoie de dragoste.

Locul 2: Fecioara.

Fecioarele dețin, pe bună dreptate, titlul de cea mai isterică zodie, pentru că sunt pesimiste și morocănoase, care au scopul să-i scoată din sărite pe cei din jur. Ei vă vor blama la orice pas, de aceea comunicarea cu ei se va reduce doar la o serie de pretenții, critici și reproșuri. Fecioarele îi pot scoate pe toți din sărite, chiar și pe cele mai pașnice persoane. Sunt niște maeștri ai intrigii, scandalului și bârfei, deci este mai bine să nu vă certați cu ei. Răzbunarea lor poate fi teribilă, deoarece dacă se înfurie, îi vor tortura pe dușmanii lor până când aceștia își vor cere iertare.

Locul 1: Capricorn.

Capricornii sunt adevărați despoți. Ei nu pot, pur și simplu, să trăiască în pace și armonie cu cei din jur. Dorința lor de a obține faimă și dominație îi face să devină foarte reci și cruzi. Acești nativi îi pot agresa pe cei din jur, cerându-le tuturor perfecțiune. Capricornii nu știu cum să râdă de ei înșiși, de aceea orice glumă proastă este pentru ei un motiv de ceartă. Reprezentanții acestui semn nu se deosebesc prin erudiție, dar îi consideră limitați pe toate persoanele din jurul lor.

Știți care care sunt nativii cărora le plac intrigile și crizele de isterie.

Fiți atenți și încercați să nu vă certați cu aceste zodii, deoarece este foarte ușor să ajungeți până la ură.