Din toată inima: un top astrologic, al oamenilor cu adevărat buni!

Bunătatea este o calitate indispensabilă care o înfrumusețează, cu siguranță, orice o persoană. Știați că astrologii au realizat un top al celor mai bune semne ale zodiacului? Sunteți curioși să aflați ce loc ocupă zodia Dvs în această listă?

Locul 12: Gemeni.

Este un semn cam ciudat în ceea ce ține de bunătate. Putem, mai degrabă, considera atitudinea Gemenilor față de cei din jur drept una politicoasă, care ascunde însă o indiferență totală. Adică Gemenii arată că sunt gata să vă asculte și chiar să vă ajute, doar că cineva le interzice să facă acest lucru. În realitate le este indiferent. De fapt, Gemenii sunt deschiși doar în relația cu persoanele apropiate, precum și cu cei care merită. Și, apropo, nu toate rudele vor face parte din această listă, doar persoanele care merită.

Locul 11: Rac.

Este aproape la fel ca și în cazul Gemenilor. Racii vor fi buni cu persoanele apropiate, și, evident, cu cei care sunt buni cu ei. Spre deosebire de Gemeni, Racul nu este selectiv în raport cu rudele: toate rudele sale vor primi dragoste și bunătate din partea lor. Doriți să aveți relații bune cu acești nativi? Fiți deschiși cu ei și se vor comporta foarte bine cu Dvs.

Locul 10: Leu.

Nu este deloc cel mai bun semn zodiacal, este și unul dintre cele mai închise. Este foarte greu să înțelegeți ce este în inima lui și ce părere are despre Dvs. Nu veți putea afla acest lucru până în momentul în care va fi nevoit să-și arate sentimentele sale reale. Aceasta se referă nu doar la o atitudine bună, ci și la una rea. Leul poate urî fără a demonstra acest lucru. Dar nu va urî fără a avea vreun motiv. Pe lângă aceasta Leul este și răzbunător.

Locul 9: Capricorn.

Are caracteristici similare cu cele ale Leului. Capricornii sunt închiși și nu-și manifestă sentimentele. În situații de criză, desigur, demonstrează adevăratele sentimente și emoții, dar în viața de zi cu zi vrea să pară că nu-i pasă deloc de lumea din jur. În același timp Capricornii sunt buni cu aproape toată lumea, dar nu știu cum să demonstreze acest lucru.

Locul 8: Berbec.

Reprezentanții acestui semn nu pot face rău intenționat. Ei sunt atenți la sentimentele altora, dar în anumite limite. Berbecul nu se va uita niciodată înapoi, privește doar înainte. Din acest motiv Berbecul poate fi indiferent față de oamenii, care încearcă să-i stea în cale. Berbecului îi pasă foarte rar de părerea altcuiva, fapt care ar putea, de asemenea, să vă afecteze.

Locul 7: Fecioară.

Este un semn zodiacal foarte plăcut, care nu este în stare să facă rău nimănui. Trebuie să știți că Fecioara, ca și Leul, nu poate ierta, dacă a fost ofensată. Leul își va realiza un plan de răzbunare, dar Fecioara va trage doar o concluzie și va întrerupe orice relație cu persoana dată. Va fi imposibil să restabiliți astfel de relații: dacă a luat această decizie, nu o veți putea face să se răzgândească.

Locul 6: Balanța.

Sunt niște persoane bune, dar mai degrabă bine-educate. Le este destul de dificil să lupte cu persoanele insolente. Balanțelor le este greu să intre în conflict cu cineva nu din cauza lașității, ci tocmai pentru că nu tolerează grosolănia și nu se pot certa. La prima vedere, ar putea părea foarte distanțate, dar, de fapt, motivul este că sunt prea educate și nu sunt de părerea că trebuie să ne certăm și să ne manifestăm toate sentimentele în public.

Locul 5: Săgetător.

Atitudinea lor față de conceptul de „bunătate” este una foarte clară și corectă. Cel rău nu merită o atitudine bună, cel cel bun dimpotrivă, o merită. Problema este că Săgetătorul împarte lumea în alb și negru. Din acest motiv ar putea include deseori în aceste categorii persoane care, în realitate, nu sunt așa. Săgetătorul nu poate face compromisuri.

Locul 4: Scorpion.

Reprezentanții acestui semn sunt considerați drept niște firi complexe, dar sunt pline de bunătate. Caracterul lor insuportabil se compensează prin sensibilitatea și bunătatea lor. Dar este adevărat: răzbunarea este o caracteristică a lor și nu dispare nicăieri.

Locul 3: Pești.

Se aseamănă cu Vărsătorul: sunt persoane deschise, nu știu să facă rău și-i pot ierta pe cei care i-au supărat. Dar deși pare greu de crezut, Peștii, în realitate, sunt mai degrabă indiferenți față de cei din jurul lor și sunt interesați doar de ei înșiși. Oare cum reușesc să facă astfel încât nimeni să nu-și dea seama de acest lucru? Este un adevărat mister.

Locul 2: Taur.

Este un semn zodiacal deschis și solar, care nu poate fi suspectat de egoism, lipsă de bunătate sau sinceritate. Problema lor este că sunt prea deschiși și acest lucru poate duce la consecințe triste pentru ei. Se pare că cei dragi trebuie să fie atenți și să urmărească deciziile și acțiunile lor deoarece ar putea oferi tot ce au primului cerșetor întâlnit în cale. În același timp reprezentanții acestui semn nu sunt în niciun caz naivi, dar generozitatea lor îi împiedică uneori să fie raționali.

Locul 1: Vărsător.

Reprezentanții acestui semn nu pot categoric face fapte rele, sunt buni cu toți oamenii, inclusiv cu cei care i-au rănit vreodată. Acest lucru ar putea trezi mai întâi un sentiment de neîncredere (ar putea fi un joc cumva?), apoi un zâmbet zeflemitor (este un laș!), iar apoi un profund respect față de această persoană. Faptul că Vărsătorul nu dorește să-și piardă timpul urând pe cineva, merită admirație. Să știți că Vărsătorul nu este o fire naivă și iresponsabilă, nu-l veți putea duce de nas. Își va da seama imediat de acest lucru și va reacționa neapărat. Dar Vărsătorul nu va face nimănui rău intenționat.