Cum să scăpați de umflarea picioarelor și a feței cu ajutorul unui remediu naturist moștenit de la bunicile noastre

Fiecare doamnă care se respectă încearcă să aibă mereu grijă de aspectul său: să aibă un păr sănătos și aranjat, să-și îngrijească pielea în mod corespunzător, să consume alimente sănătoase și să nu acumuleze kilograme în plus. Dar, cu toate acestea, de multe ori ne trezim cu mâinile și picioarele umflate și cu pungi sub ochi .

Apariția unei astfel de probleme neplăcute poate avea loc din cauza mai multor factori: lipsa somnului, consumul de cantități mari de lichide înainte de somn, alergie la diferite băuturi și alimente, alcoolul și, bineînțeles, căldura.

Se pare însă că există un remediu naturist foarte simplu care se poate pregăti din produse pe care, probabil, le aveți în frigider.

Remediu pentru edem

Ingredientele necesare:

— 1 mănunchi de pătrunjel;

— 1 morcov;

— 1 portocală

— 0,25 lămâie

— 1 linguriță de semințe de in

— 100-150 ml de apă pură

Preparare

1. Stoarceți sucul de la portocală și lămâie și turnați-l în vasul blenderului.

2. Curățați ți tăiați morcovul, spălați și tocați pătrunjelul. Puneți toate ingredientele în blender, adăugați semințele de in și turnați apa.

3. Mărunțiți ingredientele până veți obține o masă omogenă pe care va trebui să o stoarceți și să o turnați într-un pahar.

Vă recomandăm să consumați această băutură imediat după pregătire. Dacă veți dori să adăugați zahăr, trebuie să știți că îndulcitorii reduc eficacitatea produsului. Băutura trebuie consumată o dată pe zi.

Veți putea observa rezultate după o săptămână. Această băutură combate nu doar edemul, dar luptă și cu excesul de greutate. Oferă, de asemenea, senzație de sațietate, vă veți simți bine și plini de energie pentru întreaga zi.

Acest remediu naturist vă va ajuta să combateți edemul, dar nu trebuie să uitați de alimentația sănătoasă și de activitatea fizică. Și pentru a descoperi care este cauza unei astfel de probleme, este mai bine să mergeți la un specialist.

Povestiți-le și prietenilor Dumneavoastră despre această băutură miraculoasă!

*Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.